AvantajeGandita ca o solutie profesionista pentru gestiunea cabinetelor stomatologice aplicatia DentaLog a fost creata impreuna cu medici stomatologi si pentru acestia. Aplicatia DentaLog se adreseaza tuturor tipurilor de cabinete stomatologice si tehnica dentara de la cabinetele mici cu un medic pana la clinicile mari cu zeci de medici si departamente specializate.


Administrare profesionala a datelor

Platforma online elimina costurile cu administrarea calculatoarelor si riscul nefunctionarii aplicatiei. Platforma este creata folosind ultimele tehnologii pentru optimizare si securitatea datelor.

Acces de oriunde non-stop

Aplicatia DentaLog este accesibila 24/7 de oriunde este conexiune de internet. Pentru a-ti verifica programarile nu este necesar sa fii in birou. De acasa sau oriunde ai conexiune de internet, pe baza parolei tale ai acces nelimitat la aplicatie.

Usor de utilizat

Fiind creata impreuna cu medici stomatologi, in aplicatie au fost implementate procesele si protocoalele existente in clinicile stomatologice. Fiecare ecran al aplicatiei a fost gandit pentru a oferi acces rapid la alte informatii legate de context.

Managementul colaboratorilor

Aplicatia DentaLog ofera posibilitatea interactiunii cu alte cabinete, furnizori sau clienti externi printr-un modul care face posibila distribuirea de informatii suplimentare.

Protectia datelor

Datele despre pacienti si propriul cabinet sunt mult prea importante pentru afacere ca sa iti permiti sa le pierzi sau sa se deterioreze. Aplicatia DentaLog protejeaza toate datele inregistrate in aplicatie

Suport gratuit

Pentru orice fel de intrebari sau ajutor, echipa DentaLog iti sta la dispozitie. Mai mult, aplicatia iti ofera acces rapid la un modul de intrebari, raportare probleme in legatura cu orice componenta a aplicatiei.


Daca doriti sa testati aplicatia, va rugam sa completati formularul de cerere cont demo

cerere cont demo